Všichni to přece dobře víme: k opravdu vydařené světelné dekoraci na budovách, nákupních ulicích, v parcích anebo jednoduše jen na vánočních stromečkách – právě ve vánočním čase – patří i inscenace, které očarují, které nadchnou a když je uvidíme, rychleji rozbuší nejen naše, ale v první řadě srdce našich dětí. Kdo by se potom divil, že za posledních deset let na celém světě zřetelně stoupla poptávka po stále komplexnějších konceptech osvětlení.

Když už nebudeme mít planetu, nebude se dařit našemu hospodářsví.

Al Gore

Naše zdání neklame.

„Když už nebudeme mít planetu, nebude se dařit našemu hospodářství.“ Čistý sarkasmus s vážným poselstvím z úst velkého muže: Al Gore, bývalý viceprezident USA a nositel Nobelovy ceny 2007 – výstižněji bychom to nedokázali povědět. Protože my pod „vedením trhu“ rozumíme i převzít zodpovědnost, a tím i úlohu předvoje za čistou politiku životního prostředí.

Nárůst poptávky po dekorativních světelných motivech a ochrana životního prostředí si neprotiřečí, právě naopak: u nás to jde ruku v ruce. S ohledem na naše potomky rádi myslíme na zítřek – to jednoduše patří k podnikové filozofii.