Zima s dlouhými večery a čas vánoc si žádá světýlka všeho druhu a na všech místech. Proto jsou tu zahradní projektory k dotvoření perfektní vánoční a večerní atmosféry i na zahradě. Zahradní projektory umí na fasádě zobrazit působivou světelnou dekoraci. Nejen na zdi domu, garáže, betonové zdi ale i na trávníku mohou svítit nebo se i pohybovat zajímavé světelné obrazce.

Laserové projektory na zahradu (vianočné projektory))nabízí volbu různě barevných a různě vytvarovaných bodů (např. puntíky, sněhové vločky). Tyto tvary jsou promítány buď staticky nebo jako rotující, přičemž rychlost světelných bodů lze regulovat pomocí multifunkčního dálkového ovladače. Režim chodu si můžete nastavit pomocí časovače až na 8 hodin. Zahradní LED projektor se dá zapíchnout pomocí bodce do země nebo instalovat na stěnu.

Projektory jsou určeny pro venkovní použití, s vysokým indexem krytí (IP44 a vyšší), který garantuje odolnost vůči vodě, prachu, písku a jiným venkovním nečistotám. LED technologie použité při výrobě projektorů jsou šetrné k životnímu prostředí a úsporné i pro vaši peněženku.