Potřebujete olemovat světlem štít domu, okno nebo okraje bazénu, záhonu, nebo terasu? Nebo chcete vytvořit světelný poutač nebo dekoraci s vánočním motivem, kterou by jste samostatně zavěsili na dům, pod přístřešek nebo přidali na vánoční řetěz?

Jednoduchou volbou pro světelné zdobení interiérů a exteriérů jsou LED pásky a LED kabely. Představují skvělou světelnou dekoraci určenou zvláště k ohraničení a zvýraznění obrysů jednotlivých stavebních prvků ve vnitřních i vnějších prostorách.  Pro venkovní užití se vyrábí pásky a kabely s ochranným indexem proti vlhkosti a prachu IP44. Navíc LED provedení zajišťuje uživateli dlouhou životnost výrobku a velmi nízkou elektrickou spotřebu.

LED kabely jsou silnější variantou LED pásků. Kabel je, díky svému vzhledu, také často označovaný jako světelná hadice nebo světelný had. V hadici jsou zality LED světla různých barev, s blikajícím nebo stále svítícím efektem.

LED vánoční osvětlení se dá snadno dělit a prodlužovat pomocí konektorů Quick Fix. V nabídce eshopu najdete k těmto produktům i pomůcky pro jejich upevnění a další příslušenství.