Světelné řetězy jsou krásnou světelnou vánoční dekorací. Můžete je využít standardně pro výzdobu vánočních stromků ale také k dekoraci oken, říms, balkónů, přístřešků, k ohraničení cestiček na zahradě apod. Nejoblíbenějšími světelnými řetězy jsou LED řetězy. Na nosném kabelu jsou přichyceny LED diody, které poskytují zářivé světlo, nepřehřívají se, mají dlouhou životnost a nízkou spotřebu. 

LED řetězy s flash efektem

LED řetězy svítí stálým světlem v různých barvách. Nejčastěji se jedná o teplou nebo studenou bílou a směs barev. Pokud toužíte po něčem extra, vyberte si LED řetěz s flash efektem. S tímto světelným řetězem docílíte okouzlujících třpytivých záblesků, tak jako kdyby se třpytil led za svitu měsíce.

LED řetěz s flash efektem

Světelný řetěz venkovní

Dlouhé zimní večery přímo vybízejí k vánoční výzdobě nejen v bytech a domech, ale i venku. Světelný řetěz venkovní s vyšší ochranou IP krytí je vyroben tak, aby vydržel umístění venku i za špatného a chladného počasí.  Venkovní světelné řetězy se hodí k vánoční dekoraci kolem vašeho obydlí, na zahradě, v sídle firmy nebo k výzdobě obcí a měst.

Světelný řetěz venkovní může být umístěn v exteriéru nejen během předvánočního a vánočního období, ale i po zbytek roku.  Venkovní světelný řetěz nabízí jedinečnou možnost využít jej i při jiných příležitostech, jako je oslava narozenin, svatba nebo jiná letní zahradní párty.

Elektrická zásuvka je daleko?

Může se stát, že nemáte možnost napájet světelný řetěz přímo z elektrické zásuvky. V takovém případě si můžete zakoupit světelný řetěz na baterie.  LED řetěz, který svítí pomocí baterií v napájecí krabičce, vám krásně vyzdobí zahradu a jiná místa vzdálená od elektrické zásuvky.

Světelný řetěz - LED řetěz na baterie s časovačem

Další výhody světelných řetězů

LED řetězy poskytují uživatelům kromě použité LED technologie i další výhody pro snadné používání a dvojnásobnou následnou radost z pohledu na nádherné vánoční osvětlení. Ve velké míře jsou světelné řetězy vybaveny dálkovým ovladačem s tlačítky pro volbu funkcí (lze vybrat několik druhů efektů svícení nebo stále svítící režim). Dalším výhodným doplňkem je časovač po jako dobu má vánoční osvětlení svítit nebo paměť s posledním zvoleným programem svícení.

Náš tip: Více informací a vysoce kvalitní světelné řetězy od dlouholetých zahraničních dodavatelů najdete ve specializovaném e-shopu na vánoční osvětlení a dekorace – Dexys.cz.  

Pokud jste ze Slovenska, můžete využít slovenský eshop s obdobnou nabídkou: LED svetelné reťaze – Vianočné osvetlenie (studiogreen.sk)